Over ons

Drogisterij Gera

De drogisterij is meer dan 45 jaar aanwezig in het winkelcentrum “De Maat” in Apeldoorn, meer dan 15 jaar geleden heb ik de winkel over genomen van de Lange, dat is weer een behoorlijke tijd en ik doe het nog steeds met heel veel plezier!

Naast de standaard drogisterij artikelen zijn vitamines en voedingssupplementen maar ook homeopathische producten belangrijk in ons assortiment.

En, Eyelovebrillen!

Omdat de wetgeving is aangepast over wat er op verpakkingen mag worden vermeldt is het van het grootste belang dat medewerkers alles van deze producten weten. Daarom wordt er veel aandacht besteedt aan opleiding en nascholing. In de winkel staan een gediplomeerde drogist en assistent drogisten. Er is altijd iemand die u bij verantwoord gebruik van voedingssupplementen en zelfzorgmiddelen het juist advies kan geven.

Daarnaast hebben wij alles wat de mondhygiëniste u voorschrijft. Alles om uw voeten te verzorgen en natuurlijk alle gespecialiseerde reinigingsmiddelen en huishoudproducten. Nagellak, oogschaduw en alle andere mooi-makers die je maar kan bedenken worden natuurlijk ook bij ons verkocht. Voor de gevoelige of overgevoelige huid.

We zijn van alle markten thuis. Niet alleen voor decoratieve cosmetica maar ook huidverzorging van bijvoorbeeld Louis Widmer. Overigens maken wij al heel lang pasfoto’s!.

U kunt bij ons ook terecht voor het versturen van DHL-pakketten.

We staan voor u klaar!